Villa Pico aan de Costa Blanca

Wij vergelijken
De Costa Blanca in Spanje kennen velen. Meteen wordt er daarbij gedacht aan stranden, pittoreske dorpjes en vooral veel zon. Het is dan ook een erg populaire winterbestemming. Minder bekend is het achterland. Vlak bij die mooie kustplaatsen liggen bergen met typisch Spaanse dorpjes. Hier kun je genieten van rust, het Spaanse dorpsleven, de reeds genoemde stranden en erg mooie wandelingen maken.

Vergelijk alle vakanties naar Spanje

Een van die dorpjes is Sella. Dit op een heuvel gelegen van origine Moorse dorp heeft slechts 600 inwoners. Er zijn 6 restaurantjes, twee supermarktjes en twee bakkers.In het hoogste huis van het dorp ligt Bed and Breakfast Villa Pico. Dit traditionele dorpshuis heeft 6 kamers, allen met prive badkamer. Op het ruime terras met uitzicht op het dorp, tot aan zee, wordt ´s ochtends het ontbijt geserveerd. De hele dag kun je relaxen op een van de terrassen en bij het zwembad. Een stranddag is makkelijk te organiseren, het dichtsbijgelegen strand van Villajoyosa ligt slechts op 16 km en de kusttram verzorgt vanuit deze plaats een verbinding tussen Alicante en Denia zodat kustplaatsen als Benidorm, Altea, Calpe ook goed bereikbaar zijn en een mooie dagexcursie vormen.

De sfeer in het huis is gezellig en gemoedelijk en er wordt alles aan gedaan om optimaal van uw vakantie te genieten.
Er is veel informatie over de omgeving. Er zijn duidelijke routebeschrijvingen en ook kaarten en wandelgidsen zijn aanwezig.
Het huis heeft een minibar en een ruime collectie DVD´s.
Gratis WiFi en een laptop ontbreekt ook niet.
De accommodatie ligt in het binnenland tussen Alicante en Benidorm en het is mogelijk te worden opgehaald in een van deze kustplaatsen.
Op de website van Villa Pico staat nog veel meer informatie over deze bijzondere plek (vergeet niet te kijken wat gasten schreven over hun verblijf in het gastenboek)
Gegevens van de Bed en Breakfast
B&B Villa Pico
Calle Cirineo, 21
03579 Sella
T: 0034 965 879 238
M: 0034 66 000 86 93
www.villapico.com
info@villapico.com