Filmpjes Spanje

Wij vergelijken

Omdat Youtube vol staat met (toeristische) filmpjes en video’s over Spanje hebben we geprobeerd ene selectie te maken van filmpjes die daadwerkelijk iets zeggen over Spanje. U vindt hier filmpjes over de verschillende belangirjke steden (Salamanca, Bilbao, Barcelona, Sevilla et cetera). Heeft u een video gezien die u ons graag wilt tippen, bijvoorbeeld over een bepaalde regio of stad waar nog geen video van te zien is, kunt u ons een mailtje sturen. Zelf gemaakte video’s die op Youtube geupload zijn zijn natuurlijk ook van hartre welkom. Stuurt u er dan een omschrijving bij mee. U kunt ons bereiken op het volgende email-adres:

info@spanjetube.nl

Ook als een Filmpje van Youtube verwijderd is, bijvoorbeeld vanwege schendingen van auteursrecht, waarderen we het zeer als u een mailtje stuurt.

Dan volgen hier de filmpjes: onder de video’s staat een korte omschrijving zodat u weet wat u ongeveer te zien krijgt.

Het bovenstaande filmpje is een impressie van de Spaanse regio Andalusië. Qua inwonertal is dit de grootste Spaanse regio. De belangrijkste en hoofdstad is Sevilla; andere mooie en interessante steden in Andalusië zijn Cadíz, Jerez, Máaga, Córdoba en Granada. Verder vindt u hier het berggebied Sierra Nevada.

Valencia is de derde stad van Spanje, en in tegenstelling tot Madrid en Barcelona niet vergeven van de toeristen en backpackers. De stad doet niet groots aan maar er is genoeg te zien en te beleven, zoals te zien is in het volgende filmpje.
Andere interessante sites zijn:

Busreizen Spanje
Lastminute Londen


Laatste Spanje info & deals

benidorm

Trakteer jezelf met een luxe accommodatie in Spanje

Spanje is een land van de verwonderringen. De traditionele feesten, spectaculaire bergen, bruisende steden, magische eilanden en smakelijke gerecht maken Spanje...

schiphol

Geld besparen op parkeren schiphol

Wanneer u besluit naar een jaar hard werken om een vakantie te boeken en u heeft een budget in gedachte voor u vakantie houd u meestal geen rekening mee met de ...