Accommodaties

Wij vergelijken

De prachtige diverse landschappen, het lekkere weer, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de mediterraanse levensstijl maken van Spanje een top vakantiebestemming in Europa. Net zoals de enorme diversiteit van het land heeft Spanje een ruime aanbod aan overnachtingsmogelijkheden voor de perfecte vakantie.

In elke Spaanse stad kunnen er hotels in elke prijs- en kwaliteitscategorie gevonden worden. Veel steden, van traditioneel tot modern, bieden daarnaast ook nog een keus aan uit centraal gelegen appartementen, studio’s, villa’s, bed & breakfast’s en pensions. Aan de kust kan er tevens uit verschillende accommodaties gekozen worden. De alom bekende all-inclusive resorts en hotels liggen vaak direct aan het strand, terwijl appartementen en vakantiehuizen vaak iets rustiger gelegen zijn.

In de prachtige binnenlanden van Spanje kan er worden overnacht in een typische finca, een oude boerenhoeve, in landhuizen, vakantiehuizen Spanje of zelfs in een kasteel. Voor de budget-bewuste vakantieganger zijn de ideale verblijfplaatsen hostels en campings, die overal in het land gevonden kunnen worden. In de bergen, waar in de winter wordt gewintersport en in de zomer veel aan buitensporten wordt gedaan, kunnen vooral hotels, chalets en appartementen gevonden worden.


Laatste Spanje info & deals

benidorm

Trakteer jezelf met een luxe accommodatie in Spanje

Spanje is een land van de verwonderringen. De traditionele feesten, spectaculaire bergen, bruisende steden, magische eilanden en smakelijke gerecht maken Spanje...

schiphol

Geld besparen op parkeren schiphol

Wanneer u besluit naar een jaar hard werken om een vakantie te boeken en u heeft een budget in gedachte voor u vakantie houd u meestal geen rekening mee met de ...