Met de hele familie richting de Costa Brava

Wij vergelijken

Wilt u er graag met uw gehele gezin tussenuit en met elkaar genieten van een welverdiende vakantie? Overweeg dan eens om een vakantie te boeken naar de Spaanse Costa Brava. De Costa Brava heeft alle ingrediënten in zich voor een leuke en zonnige familievakantie waar u nog lang van kunt nagenieten. Spanje is een land waar families met kinderen uitstekend hun vakantie kunnen doorbrengen, zo ook aan de Costa Brava.

Vergelijk alle vakanties naar Spanje

De Costa Brava
De Costa Brava is een kuststrook aan de Middellandse Zee van maar liefst 200 kilometer lang. Het staat bekend om zijn schitterende stranden, bruisende badplaatsen en een prachtig achterland. De Costa Brava is al jarenlang een populair vakantiegebied voor gezinnen met kinderen. Zowel jong als oud kunnen optimaal genieten van een vakantie aan de Costa Brava. U kunt een rustige vakantie vieren in stadjes zoals Cadaqués en Llançà. Heeft u liever wat meer leven om u heen, dan kunt u ook uw vakantie doorbrengen in bijvoorbeeld Blanes en Lloret de Mar.

Een tip van ons: Wil je een iets anders dan de standaard campings, appartementen en hotels? Ga dan eens voor een unieke locatie! Je vindt het op: Preciouslocations.nl

Accommodaties en campings
Een campingvakantie van Family Holidays aan de Costa Brava heeft alles in zich om er een geslaagde familievakantie van te maken. Family Holidays is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de verhuur van luxe bungalowtenten, stacaravans en staanplaatsen voor de caravan of camper. U krijgt niet alleen een hartelijke ontvangst op de campings, maar u mag ook rekenen op een uitstekende service.

U heeft bij Family Holidays de keuze uit verschillende campings en accommodaties. De oppervlakte van de bungalowtenten is ruim 25 m2 groot, waardoor ze geschikt zijn voor de gehele familie. Elke tent is uitgerust met een inventaris voor 6 personen. Kortom, reden genoeg om uw vakantie door te brengen op een camping van Family Holidays!

Activiteiten voor het gehele gezin
Tijdens uw verblijf aan de Costa Brava heeft u voldoende mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken met het gezin. De leukste activiteiten hebben wij voor u verzameld en op een rijtje gezet:

Met elkaar kunt u een fantastische vakantie beleven aan de Costa Brava. Er zijn genoeg redenen op te noemen om een camping te boeken bij Family Holidays. Kortom, wacht niet langer, maar boek vandaag nog uw vakantie!