Last minute Tenerife vakanties

Wij vergelijken

Tenerife is een eiland dat gelegen is in de Atlantische Oceaan en het is een eiland dat behoort tot de eilandengroep van Spanje de Canarische Eilanden. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is gezegend met een uitstekend klimaat. Door het goede klimaat is Tenerife het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming. Tenerife behoort dan wel tot Spanje maar is gelegen voor de kust van Afrika. Hierdoor is het over het algemeen altijd mooi weer op het eiland en is het ook de perfecte locatie om te overwinteren. Het eiland heeft een heel verschillend klimaat doordat het van oorsprong een vulkanisch eiland is. Het zuiden van het eiland is heel dor en droog en midden op het eiland is er een vulkanisch landschap bij de berg de Teide. Wanneer er wordt afgereisd naar het noorden word het landschap steeds groener en het wordt ook steeds bewolkte.

De populaire badplaatsen in Tenerife zijn Costa Adeje en Playa de las Americas hier zijn een tal van hotels, resorts en appartementen te vinden. Hier worden de meeste last minute Tenerife vakanties  dan ook naartoe geboekt.

Op Tenerife zijn veel mooie dingen te bezichtigen en dit is goed te doen met het huren van een auto bij een van de car rentals. De hoogste berg van de Canarische Eilanden is gelegen op Tenerife en dat is de vulkaan El Teide deze is met een gondel te bereiken, maar wanneer dit wordt gedaan moet er rekening gehouden worden met een flink temperatuur verschil. Op El Teide kan het een stuk kouder zijn dan in het warme zuiden van het eiland. Tenerife heeft ook veel toeristische attracties zoals het Loro Parc en het Waterpark deze twee attracties zijn heel bekend en een must seen op Tenerife. Wanneer er de keuze is gemaakt om af te reizen naar Tenerife is het een aanrader om dit te doen met de zo genoemde super last minute reizen. Tenerife is het hele jaar door een prachtig eiland waar het klimaat uitstekend is.

Wil je liever naar een andere bestemming binnen Spanje, maar dan wel zo voordelig mogelijk? Kijk dan eens bij verschillende online aanbieders van lastminute reizen. Let er bij het boeken van een last minute reis wel op dat je je goed bewust bent van eventuele overige kosten. Is het ontbijt bijvoorbeeld wel bij de prijs inbegrepen en zijn er nog toeslagen? Ook zijn de reizen niet perse altijd goedkoper, blijf de tarieven van verschillende aanbieders vergelijken!


Laatste Spanje info & deals

benidorm

Trakteer jezelf met een luxe accommodatie in Spanje

Spanje is een land van de verwonderringen. De traditionele feesten, spectaculaire bergen, bruisende steden, magische eilanden en smakelijke gerecht maken Spanje...

schiphol

Geld besparen op parkeren schiphol

Wanneer u besluit naar een jaar hard werken om een vakantie te boeken en u heeft een budget in gedachte voor u vakantie houd u meestal geen rekening mee met de ...