De mooie Lopesan hotels op Gran Canaria

Wij vergelijken

Met maar liefst drie hotels is de Lopesan-keten rijk vertegenwoordigd op het op twee na grootste eiland van de Canarische eilanden. Hotels van uitstekende kwaliteit en met uitmuntende service zijn de dingen die men kan verwachten. Evenals op de kwaliteit onderscheiden de hotels zich ook op het gebied van architectuur.

Vergelijk alle vakanties naar Spanje

Lopesan Costa Meloneras

hotel Lopesan

De grootste van de drie hotels is het hotel Lopesan Costa Meloneras in Maspalomas. Het hotel, direct aan zee gelegen, beschikt over maar liefst 958 kamers die onderverdeeld zijn over vier kamertypen. Om het grote aantal hotelgasten in hun behoeften te voorzien zijn er drie buffetrestaurants, waarvan er één alleen open is in het hoogseizoen, en drie à la carte restaurants. Voor drankjes kan men terecht bij één van de zes bars die verspreid liggen over het complex.

Mogelijkheden om te ontspannen zijn hier in overvloed aanwezig. Zo zijn er vijf zwembaden, waarvan één kinderzwembad, en een aantal whirlpools met uitzicht op zee. Ook de wellnessfaciliteiten mogen er zijn. Het ‘Corallium’ heeft een oppervlakte van 3500 vierkante meter en huisvest een fitnessruimte, een schoonheidssalon en een groot binnenzwembad waarin men zich in een grot waant.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Ook het Lopesan Villa del Conde beschikt over vijf zwembaden, waarvan één met zeewater gevuld is en over een heus zandstrand beschikt. Niet dat daar noodzaak voor is aangezien het hotel direct aan het strand ligt. Zowel ’s avonds als overdag worden er volop dingen georganiseerd om de hotelgasten te entertainen. Zo kan men hier: meedoen aan een potje waterpolo, Spaanse les volgen of in de avond genieten van diverse shows en live muziek.

Evenals bij het hotel zelf is er in de nabije omgeving ook genoeg te beleven. De beschermde duinen van Maspalomas liggen nog geen kilometer bij het hotel vandaan. Ook liggen er twee mooie golfbanen voor u klaar op steenworp afstand. Verder ligt het winkelcentrum van Varadero op zo’n 500 meter van het hotel.

Lopesan Baobab Resort

Ook het derde hotel van de Lopesan-keten ligt in Maspalomas. Het in Afrikaanse stijl gebouwde Lopesan Baobab Resort is een waar waterparadijs. Met zeven zwembaden, allen met hun eigen specifieke kenmerken, en een waterpark voor kleine kinderen (4-12) is er voor ieder wat wils. Alle zwembaden zijn verwarmd in de winter zodat men het hele jaar kan genieten van het water. Over de dag verspreid worden er activiteiten georganiseerd, zowel in de zwembaden als erbuiten. Onder andere waterpoloën, volleyballen, darten en fitnessen behoren tot de mogelijkheden.

De service van dit hotel is onovertroffen. Zo kan men gebruik maken van een congiërgeservice, wasservice, babysitservice, bloemenbezorgdienst of roomservice. Ook zijn er auto’s en fietsen te huur bij de receptie waar het personeel 24 uur per dag voor u klaarstaat. De rolstoelgebruikers zijn ook zeker niet vergeten. Zo beschikt het hotel over een zwembadlift, elf liften en acht rolstoelvriendelijke kamers. Voor meer informatie over dit hotel klikt u hier.