All inclusive Spanje

Wij vergelijken

Het vakantieland bij uitstek is Spanje. Spanje heeft naast het vaste land ook nog eilandengroepen in de de Middellandse Zee en in de Atlantische Oceaan. Hier liggen de Balearen en de Canarische Eilanden. Bij de Balearen horen Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera. De meest populaire all inclusive bestemming van de Balearen is Mallorca, dit komt voornamelijk doordat Mallorca populair is onder Nederlandse jongeren. Bij de Canarische Eilanden behoren Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Tenerife, Lanzarote, La Gomera en El Hierro. Naast deze 7 grote eilanden behoren er nog 6 kleine eilanden bij de Canarische Eilanden. Op elk eiland is er wel een accommodatie waar een all inclusive Spanje vakantie naar geboekt kan worden.

Vergelijk alle vakanties naar Spanje

Gran Canaria is het meest populair bij Nederlandse vakantie gangers en als tweede eiland is dat Tenerife. De Canarische Eilanden zijn mede populair doordat het elke dag van het jaar prachtig mooi zomers weer is. Op het vaste land van Spanje is het ook mogelijk om een all inclusive vakantie te boeken naar de populaire bestemmingen aan de costa’s.

Spanje heeft veel bezienswaardigheden en een afwisselend landschap. De landschappen van de eilanden zijn ook per eiland verschillend. De Canarische eilanden hebben veelal een vulkanisch landschap.  Spanje is heel erg in trek bij Nederlandse vakantiegangers en dat heeft te maken met het mooie weer en de relatief korte afstand tot dit vakantieland. Spanje is te bereizen met de auto, bus of met het vliegtuig. De eilanden zijn te bereiken met het vliegtuig, de Canarische Eilanden zijn het meest ver gelegen een vlucht naar deze eilanden duurt ongeveer 4,5 uur. Een all inclusive vakantie naar Spanje zorgt voor een onbezorgde vakantie waarbij het optimaal genieten is van de Spaanse cultuur en de leefgewoonten!